Vrouwen 25-08-2017

Over een week start de Eredivisie Vrouwen seizoen 2017-2018. Op zondag 3 september gaat Achilles’29 op bezoek bij Ajax voor de eerste wedstrijd van het seizoen. Het Eredivisie seizoen wordt op zaterdag 2 september feestelijk gestart in het Olympisch Stadion te Amsterdam.

Opening Eredivisie Vrouwen
Op zaterdag 2 september is de officiële seizoensopening van de Eredivisie Vrouwen in het Olympisch Stadion te Amsterdam. In samenwerking met La League wordt er een feestelijke start gegeven aan het Eredivisie Vrouwen seizoen. Na eerdere events op het Cruyff Court in Nijmegen en op de Heikant mogen de winnaars nu de strijd met elkaar aangaan in het Olympisch Stadion.

Daarnaast is er ook een presentatie van alle teams uit de Eredivise Vrouwen, voetbalparcour en een ALL-star match met speelsters uit de Eredivisie Vrouwen tegen oud-internationals en BN’ers. De captains van deze teams zijn Daphne Koster en Ronald de Boer. Voor meer informatie over deze seizoenopening klik hier.

Wil jij hierbij zijn? Koop je tickets voor deze feestelijke seizoensopening van de Eredivisie Vrouwen via www.laleague.com en gebruik de kortingscode ‘ Olympisch2017’.