Vrouwen 15-06-2016

Achilles’29 timmert al jaren aan de weg. Achilles’29 is voetbal en voetbal is Achilles’29. De club maakt de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling door, waarbij het eerste elftal doorgroeit tot een vaste factor in de Jupiler League en de jeugdselectieteams allemaal op een hoger niveau zijn gaan voetballen. Afgelopen week kreeg Achilles’29 de status van Regionale Jeugdopleiding. Binnen deze opleiding worden talentvolle jongens en meisjes opgeleid.

Om die meisjes ook perspectief te bieden en het ook voor meisjes uit deze regio mogelijk te maken op het hoogste voetbalniveau te acteren, neemt Achilles’29 vanaf 2016-2017 deel aan de Eredivisie Vrouwen. Binnen de club is er twee jaar aan gewerkt om dit te realiseren. Vorig jaar al werd Judith Thijssen aangesteld om het team vorm te geven en we zijn er heel trots op dat zij hier volledig in is geslaagd. Judith is Inmiddels ook aangesteld als hoofdtrainer van de selectie.

Graag nodigen wij u uit voor de presentatie van ons team. De groep zal uit 18 speelsters bestaan. Met 16 speelsters, uit de regio Gelderland, Limburg en Brabant, is inmiddels een overeenkomst gesloten. Tijdens deze bijeenkomst zullen de trainer en alle speelsters aanwezig zijn, zodat u met hen kennis kunt maken.

Daarnaast vertellen wij u graag over onze beweegredenen en ambities.

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 17 juni tussen 16.30 en 17.30 uur in het clubhuis van Achilles’29, Cranenburgsetraat 33a te Groesbeek.

Wij verzoeken pers zich voor vrijdag aan te melden via administratie@achilles29.nl.