Vrouwen 09-05-2017

De vrouwen spelen nog 2 belangrijke thuiswedstrijden in de play-offs dit seizoen. Op vrijdag 12 mei tegen sc Heerenveen en de laatste wedstrijd van het seizoen op 26 mei tegen PEC Zwolle. Komen jullie onze vrouwen steunen tijdens deze laatste thuiswedstrijden? Met 50% korting kan je deze laatste 2 thuisduels bijwonen.

Koop nu je ticket voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen en ontvang er gratis een ticket bij voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle.

Dat betekent 2 Eredivisie Vrouwen wedstrijden voor slechts €8,- (deze actie geldt voor alle leeftijdsgroepen).

LET OP! De wedstrijd Achilles’29 – sc Heerenveen wordt op het sportpark van de Groesbeekse Boys gespeeld in verband met een evenement op Sportpark De Heikant. Deze wedstrijd begint gewoon om 19.30 uur en ook daar kan je je ticket aan de kassa kopen.

Hoe werkt deze actie?

Online verkoop
Via www.achilles29.nl/tickets koopt u één ticket voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen op vrijdag 12 mei. Op vertoon van deze ticket, op vrijdag 12 mei aan de kassa, krijgt u de ticket voor de wedstrijd op vrijdag 26 mei tegen PEC Zwolle er gratis bij.

Kassa verkoop
Op vrijdag 12 mei koopt u aan de kassa één ticket voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen. Dan krijgt u er gratis één ticket bij voor de wedstrijd op vrijdag 26 mei tegen PEC Zwolle.

Koop je tickets via www.achilles29.nl/tickets