Vrouwen 02-10-2017

Vrijdag 29 september stond er weer een thuiswedstrijd op het programma van de vrouwen, dit keer was PSV de tegenstander.

PSV begon scherp aan de wedstrijd en wist na 1 minuut al te scoren na balverlies van Achilles’29 op het middenveld. Na een goede steekpass bleef de Cesare rustig en schoot de bal tegen het net. Vlak na de goal van PSV kreeg Bross een grote kopkans na een goede actie van Theunissen, maar de bal ging net over. Er waren kansen over en weer maar beide ploegen wisten in de eerste helft het net niet meer te vinden.

In de tweede helft wist Achilles’29 wel te scoren. Na een tijdje langs de kant te hebben staan vanwege een blessure wist Theunissen bij haar eerste basisplaats het net weer te vinden! Ze maakte een goede actie en schoot de bal vanaf de 16 meter in de lange hoek, stand 1-1. Kort nadat Theunnisen scoorde maakte ze weer een goede actie, maar dit keer ging de bal net naast. Er waren ook in de tweede helft kansen over en weer, maar er werd niet meer gescoord. De eindstand is dan ook 1-1.

Deze week heeft vrouwen 1 geen competitiewedstrijd. Wel spelen ze dinsdag 3 oktober een oefenwedstrijd tegen de jongens van DIO’30 Druten om 19:30 op sportpark de Gelenberg.

Scoreverloop:

1’ 0-1 de Cesare
50’ 1-1 Theunissen

Opstelling Achilles’29: Adan, Mutsaers, Evers, Derks, Theunissen (65’ Cobussen), Bross (88’ Blankenstein), Kersten (77’ van der Laan), v.Lieshout, Rijks, ter Maat, Hopmans.
Opstelling PSV: Christ, Sanders, Mourmans, van de Wetering, Yüceil, Lewerissa, v.Schijndel, de Cesare, Kuijpers, koopmans, Racz.