Jeugd 22-07-2015

In het komende seizoen 2015-2016 start Dominique Scholten een eigen voetbalacademie op de velden van Achilles’29 in Groesbeek. De wekelijkse voetbalacademie is toegankelijk voor jeugdvoetballers en jeugdvoetbalsters t/m de leeftijd 2e jaars-C (geboortejaar 2001). Op zondag 13 september start een cyclus van 10 techniektrainingen op De Heikant.

De trainingen worden verzorgd door de gediplomeerde trainers van V.A.D.S. met achtergronden in het betaalde – en top amateurvoetbal. Tijdens de trainingen staat het beter worden van het individu voorop, daarom zullen er niet meer dan 8 a 10 spelers door 1 trainer getraind worden. Op deze manier kunnen de spelers zich zo goed mogelijk ontwikkelen. De aandacht zal liggen op het aanleren van technische vaardigheden zoals: aan- en meenemen, schijn- en passeerbewegingen, kapbewegingen en traptechnieken.

Voetbalacademie ook voor meisjes!

Speciaal voor de meiden organiseert V.A.D.S. een meiden voetbalacademie op de Groesbeekse velden. Judith Thijssen, ex-international en KNVB coach meiden onder 12/13, gaat hier samen met Dominique Scholten en de trainers van V.A.D.S. vorm aan geven. Gedurende de cyclus zullen er ook trainingen verzorgd worden door speelsters uit de Eredivisie voor vrouwen.

En keepers

Voor de keepers is er uiteraard ook een keeperstrainer die jou wekelijks de fijne kneepjes van het vak kan bijbrengen.

De kosten voor de najaar cyclus van 10 trainingen bedragen € 149,-. Elke deelnemer krijgt bij een aanmelding voor 10 weken ook een VADS voetbalacademie set bestaande uit: voetbaltenue/Macron (shirt, broekje, sokken) en trainingspak Macron (trui, broek). Tevens krijgt iedere deelnemer een officiële wedstrijdbal en een certificaat aan het einde van de cyclus. Gelijk inschrijven voor 20 trainingen (na- en voorjaar cyclus) is ook mogelijk, de kosten hiervoor bedragen in dat geval € 259,-.

Aanmelden kan op de website van V.A.D.S. of dorr een mail te sturen naar info@vads.nl. We werken met een maximaal aantal deelnemers, dus schrijf je snel in!
Meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@vads.nl.