Jeugd 20-09-2017

Zondag 24 september start de 5e cyclus van de wekelijkse voetbalschool onder leiding van V.A.D.S. (voetbalactiviteiten Dominique Scholten). De trainingen zijn van 9.30 tot 11.00.
Ben jij helemaal gek van voetbal? En wil je nog beter worden? Geef je dan nog snel op voor de voetbalacademie van V.A.D.S., het is voor zowel jongens als meisjes.

Dominique Scholten is een oud-profvoetballer van onder andere N.E.C. en FC Oss. Met zijn club onafhankelijke voetbalacademie richt hij zich op: plezier, techniek en persoonlijke voetbalontwikkeling van jonge spelers/speelsters. De trainingen, die op 24 september a.s. beginnen, worden verzorgd door de gediplomeerde trainers van V.A.D.S. met achtergronden in het betaalde – en topamateurvoetbal. Eerder draaide V.A.D.S. al voetbalacademies bij SV Spakenburg en ook al bij Achilles’29. Op de vrijdagmiddag is er ook een voetbalacademie bij Dio ’30 in Druten.

Om de spelers intensief te kunnen begeleiden zullen niet meer dan acht tot tien spelers door één trainer getraind worden. De aandacht ligt daarbij met name op het aanleren van technische vaardigheden, zoals: aan- en meenemen, schijn- en passeerbewegingen, kapbewegingen en traptechnieken. Ook wordt er aandacht besteed aan de motorische ontwikkeling van spelers.

De kosten voor een cyclus van 10 trainingen bedragen slechts € 149,00. Bij aanmelding voor deze techniektrainingen ontvangt elke jeugdspeler een mooie kledingset en bal. Deze kledingset bestaat uit: voetbaltenue, trainingspak. Na de 10 trainingen ontvangt iedere deelnemer een certificaat.

Aanmelden kan via de website www.vads.nl of stuur een mail naar info@vads.nl.