Club, Jeugd 07-05-2016

De platte kar reed af en aan vandaag. En dat was bepaald geen sinecure, want met de Giro in het dorp moest er behoorlijk geïmproviseerd worden om alle kampioenen hun ereronde te laten maken. Het was een heel gepuzzel voor de wedstrijdsecretaris om alle wedstrijden zodanig in te plannen dat alle teams op tijd op het veld konden staan. Het aantal wegomleidingen en -afsluitingen zorgde voor hoofdbrekens, maar uiteindelijk is het allemaal gelukt. De F4 en de mini-pupillen voetbalden al in alle vroegte en konden na een overwinning de vlag in top hijsen.

’s Middags speelde onze A1 in Wageningen voor de laatste punten. Die werden overtuigend binnengehaald en met een 0-6 overwinning mocht het team van Roy Grootaert eveneens een feestje vieren. Niemand minder dan ons 96-jarige erelid Jan Klosters kwam naar de Kuier om de medailles uit te reiken. Roy Grootaert stond met dit kampioenschap voor de vierde keer aan de basis van een promotie en dat is toch zeker ook een felicitatie waard.

Namens Achilles’29 feliciteren wij alle spelers, leiders en trainers van de mini-pupillen, de F4-pupillen en de A1-junioren!

IMG_6678

 

IMG_6675

IMG_6674

IMG_6676

IMG_6677

IMG_6679