Club, Jeugd 18-01-2016

Voetbalactiviteiten Dominique Scholten (V.A.D.S.) startte in het seizoen 2015/2016 een wekelijkse voetbalacademie bij Achilles’29 in Groesbeek. Na een succesvolle najaarcyclus, komt er nu ook een voorjaarcyclus. De wekelijkse voetbalacademie is clubonafhankelijk en daarom toegankelijk voor jeugdvoetballers en jeugdvoetbalsters t/m leeftijd 2e jaars-C. Op zondag 31 januari start de voorjaarcyclus van 10 techniektrainingen. De trainingen beginnen om 9.30 en duren 90 minuten.

De trainingen vinden op de volgende data plaats:

31 januari
14 februari
21 februari
28 februari
6 maart
13 maart
20 maart
27 maart
13 april
10 april
De trainingen worden verzorgd door de gediplomeerde trainers van V.A.D.S. met allemaal een achtergrond in het betaalde – en top amateurvoetbal. Tijdens de trainingen staat het beter worden van het individu voorop. Daarom zullen er niet meer dan 8 a 10 spelers door 1 trainer getraind worden. Op deze manier kunnen de spelers zich zo goed mogelijk ontwikkelen. De aandacht ligt op het aanleren van technische vaardigheden zoals: aan- en meenemen, schijn- en passeerbewegingen, kapbewegingen en traptechnieken.

Speciaal voor de meiden organiseert V.A.D.S. een meiden voetbalacademie op de Groesbeekse velden. Judith Thijssen, ex-international en KNVB coach meiden onder 12/13, gaat hier samen met Dominique Scholten en de trainers van V.A.D.S. vorm aan geven. Gedurende de cyclus zullen er ook trainingen verzorgd worden door speelsters uit de Eredivisie voor vrouwen.

Voor de keepers is er uiteraard ook een keeperstrainer die jou wekelijks de fijne kneepjes van het vak kan bijbrengen.

De kosten voor de najaar cyclus van 10 trainingen bedragen € 149,-. Elke deelnemer krijgt bij een aanmelding voor 10 weken ook nog eens een VADS voetbalacademie set bestaande uit: voetbaltenue/Macron (shirt, broekje, sokken) en trainingspak Macron (trui, broek). Tevens krijgt iedere deelnemer een officiële wedstrijdbal en een certificaat aan het einde van de cyclus. Gelijk inschrijven voor 20 trainingen (na- en voorjaar cyclus) is ook mogelijk, de kosten hiervoor bedragen € 259,-.

Wil jij beter worden als voetballer in een plezierige omgeving schrijf je dan snel in! Tevens zullen de trainingen ook door scouts van betaald voetbal organisaties bekeken worden.

Klik hier om je in te schrijven of mail naar info@vads.nl.