Club 04-03-2018

Afgelopen week overleed Jan Gerrits, velen bij Achilles kenden hem als Jan van Kek. Jan was toen hij nog in een goede gezondheid verkeerde op meerde terreinen actief voor onze club.
Zo was hij vele jaren een van de suppoosten langs de lijn bij wedstrijden van ons 1e elftal. Daarnaast was hij leider en grensrechter van het team van zijn zoon Daniël die in zijn jeugdjaren bij Achilles voetbalde. Het waren mooie tijden en Jan zorgde met zijn humor vaak voor de vrolijke noot.
Jan kreeg al op betrekkelijk jonge leeftijd te maken met gezondheidsproblemen van velerlei aard. Ontelbare keren werd hij opgenomen in het ziekenhuis. Desondanks kwam hij in zijn scootmobiel nog lang naar de Heikant waar hij in de hoek bij de oude kleedlokalen zijn vast plekje had. Al een aantal jaren liet de gezondheid ook dit niet meer toe. Jan was een buitenmens en het viel hem zwaar dat hij door zijn ziekte aan huis was gekluisterd. Hij heeft lang gevochten, maar de strijd tegen de vele kwalen was niet te winnen
We herinneren Jan als een goede vent met het hart op de tong, trouw aan de club en altijd in voor een grap. Achilles’29 wenst zijn gezin alle sterkte toe met het verlies. Jan, R.I.P.

Op de foto: Jan bij zijn 25 jarig jubileum bij Achilles’29 in 2010.