Achilles'29 1, Club 11-11-2017

Onlangs heeft onze voorzitter Harrie Derks kenbaar gemaakt dat hij heeft besloten te stoppen als voorzitter van Achilles’29. Harrie nam in 1998 de voorzittershamer ter hand en heeft deze functie dus bijna twintig jaar vervuld. In twintig jaar gebeurt er veel en onder zijn bezielende leiding maakte Achilles’29 een enorme ontwikkeling door. De club verdubbelde bijna in ledenaantal, er werden fantastische kampioenschappen gevierd, nieuwe kleedkamers gebouwd, kunstgrasvelden aangelegd en Achilles maakte de stap om als amateurvereniging in het betaald voetbal te spelen. Achilles’29 startte in deze periode eveneens met een RJO, een Jong team en niet te vergeten de Eredivisie Vrouwen. Uiteraard waren er ook moeilijke tijden en staat Achilles’29 ook nu weer voor grote uitdagingen richting de toekomst.
Achilles’29 is aan Harrie Derks heel veel dank verschuldigd voor zijn tomeloze inzet voor de club. Wij kunnen niet anders dan het besluit van Harrie respecteren. Uiteraard blijft hij wel betrokken bij onze vereniging. Achilles’29 zal op een nader te bepalen moment op gepaste wijze afscheid van Harrie Derks als voorzitter nemen.
In de komende periode beraadt Achilles’29 zich over de invulling van diverse functies, waaronder nu dus ook die van een nieuwe voorzitter.