09-10-2015

Donderdag 8 oktober werd op de Golfbaan ‘t Rijk van Nijmegen gestreden om de 1e Achilles’29 Business Cup bokaal. Naast de shotgun wedstrijd op de baan Noord-Oost was er voor de niet golfers een golf clinic georganiseerd. Na het openingswoord door hoofdtrainer Eric Meijers was het tijd om tot actie over te gaan. Onder het genot van een hapje en drinken en prima weersomstandigheden had iedereen het zeer naar de zin. Voor deelnemers aan de clinic waren er oefeningen voor het chippen, putten en afslaan.  Tegen het einde van de middag was het tijd voor een welverdiende (netwerk) borrel en een heerlijk 7 gangen walking diner. Tijdens het diner werd door alle deelnemers  hole 19 gespeeld. Vanaf het terras een bal zo dicht mogelijk bij of in de hole spelen. Naast enkele kleine prijsjes voor net niet, ging de 1e prijs op hole 19, een weekendje OPEL cabrio rijden naar Jan Vissers.
De 1e Achilles’29 Business Club Bokaal is gewonnen door Tjebbe Nabuurs. Tijdens zijn speech bedankte hij een ieder voor de organisatie, aanwezigheid en gastvrijheid en keek nu al uit naar de volgende editie.

Prijswinnaars:

Golfwedstrijd

1e prijs: Tjebbe Nabuurs
2e prijs: Roger Berger
3e prijs: Ronald van Rooijen

Birdies werden gemaakt door Dick van de Kolk, Johan van Kesteren, Paul Wennink en Gilbert de Kort.

Golfclinic
1e prijs: Mark Lomme
2e prijs: Heino Jacobs
3e prijs: Paul Kuperus

Longest drive: Paul Wennink op Noord 9, afstand 265 meter
Neary: Dick van de Kolk op Oost 1.

Wij feliciteren alle prijswinnaars en bedanken een ieder voor hun aanwezigheid. Daarnaast een speciaal woord van dank aan alle sponsoren en Golfbaan het Rijk van Nijmegen voor het mede mogelijk maken van deze golfdag. Wij zien jullie graag terug bij de volgende editie.