03-04-2017

Achilles’29 is trots op haar partners. We zetten periodiek graag één van onze relaties ‘in the spotlight’. Dit keer de beurt aan Hahebo Kantoor & Magazijn.

Bij Hahebo Kantoor & Magazijn beleven we veel plezier aan het duurzaam inrichten van kantoren en magazijnen. We richten in met nieuw en gebruikt meubilair en we ontzorgen onze klanten tijdens de gehele levenscyclus van de inrichting.

Onze visie is om zakelijke leefomgevingen in te richten waarin het prettig werken en ontwikkelen is. Het moderne werken vraagt daar om. Dat bevordert de groei van de medewerker en de organisatie. Tevreden zijn we als onze inrichtingsvoorstellen en adviezen inspireren en ambities laten uitkomen. We hebben waardering voor elke relatie en voor elk project. Ongeacht aard, omvang en complexiteit. Een enkele werkplek, een meter legbordstelling of de totaalinrichting van een modern kantoor of magazijn.

We denken graag mee en borgen succes met inhoudelijke deskundigheid en een oprechte persoonlijke benadering. Voor meer informatie www.hahebo.nl/kantoor. Of neem contact op via 0485-362626 of verkoop@hahebo.nl