05-04-2017

Fusiebedrijf onder de naam ‘Hofmans at Home’ online én offline de grootste van Nederland

Hofmans Tapijten neemt Thuisweb over, in Nederland de grootste online speler op het gebied van woninginrichting met webshops zoals Vloerenvoordelig.nl en Zonweringvoordelig.nl. Dat maakt Hofmans vandaag bekend. Door de overname wordt Hofmans in Nederland zowel online als offline de grootste verkoper vloeren, gordijnen, kunstgras en andere producten voor in en om het huis.

De feitelijke overname vond al plaats op 1 januari 2017, maar Hofmans heeft met de bekendmaking gewacht tot de lancering van de nieuwe website en naam. De nieuwe naam luidt: ‘Hofmans at Home’. De naam en de bijbehorende nieuwe huisstijl zullen de komende maanden ook in de showroom van Hofmans in Cuijk worden doorgevoerd.

‘Het beste van beide werelden’

Volgens algemeen directeur Twan Hofmans past de overname in de zogeheten omnichannel-trend in de retail, waarbij bedrijven klanten centraal stellen door ze via alle mogelijke online en offline kanalen optimaal te bedienen: “Consumenten schaffen hun woonproducten steeds vaker online aan, of gebruiken internet om zich te oriënteren. Maar tegelijkertijd blijven mensen behoefte hebben aan persoonlijke service en advies van productspecialisten. Door onze activiteiten en expertise te bundelen met die van Thuisweb, kunnen wij klanten het beste van beide werelden bieden.”

Prijsvoordeel door schaalgrootte

Ook qua prijsstelling profiteren consumenten van de schaalgrootte van het nieuwe Hofmans at Home, verzekert Twan Hofmans: “We zijn nu veruit de grootste van Nederland. Dat betekent dat we onze producten tegen de aller scherpste prijzen kunnen aanbieden.”

Voor meer informatie bekijk onze nieuwe website: www.hofmansathome.nl