Achilles'29 1, Club 28-05-2017

De seizoensafsluiting werd dit jaar in een nieuw jasje gestoken. Er was een middagprogramma vol spellen voor de jeugd en een gezellig terras met barbecue en muziek. Veel leden en hun families waren aanwezig  om terug te kijken op wat in alle opzichten een enerverend voetbaljaar was. Het was bloedheet en het werd dus soms wel afzien op de velden. Maar met name de ouders en hun kinderen lieten zich van hun beste kant zien en deden actief aan alles mee. Ondertussen was het op het terras goed toeven en vermaakten anderen zich prima met een goed gesprek.

Aan het einde van de middag nam Achilles’29 afscheid van de spelers die de club aan het einde van het seizoen verlaten. Freek Thoone werd vanwege zijn vijfjarig dienstverband met de club apart toegesproken. De club en Freek bewaren de vele mooie herinneringen van de afgelopen jaren en zoals het er nu naar uitziet, keert Freek zeker nog een keer in een andere rol terug op de Heikant. Hij bouwt zijn voetbalcarrière af bij AWC in Wijchen en Achilles’29 wenst hem daarbij veel succes.

Van de verschillende teams werden de spelers van het Jaar bekendgemaakt. Bij O19-1 was dit Yannick Zeeman, bij Zaterdag 3 Noud Peters en bij de dames Zondag1 Sharon Weijers. Van de eerste selecties werden Barry Beijer en Yvette Derks gehuldigd. Barry was in het afgelopen jaar de meest constante speler en maakte bijna alle voetbalminuten vol. Yvette Derks ontwikkelde zich in het eerste jaar in de Eredivisie tot een van de dragende speelsters.