Achilles'29 1, Jupiler League 12-01-2017

Na een drukke week heeft Achilles’29 vanmiddag vier spelers vastgelegd voor de tweede helft van het seizoen. Met de volgende spelers is vanmiddag een contract afgesloten voor de tweede helft van het seizoen:

Emir Smajic

Zweden, 27 jaar, centrumspits, speelde o.a. in de Zweedse competitie voor Västeriâs SK en Östersunds FK. Laatste club Brommapojkarna, een club die uitkomt op het tweede niveau in Zweden.

Antonio Stankov

Nederland, 25 jaar, rechtervleugelverdediger. Na Roda JC, FC Oss en MVV een aantal jaren in Denemarken gevoetbald. Laatste club Viborg FF die in Denemarken op het hoogste niveau speelt.

Wim Bokila

Nederland, 29 jaar, centrumspits. Begon zijn carrière in Apeldoorn bij AGOVV en voetbalde sinds 2011 in het buitenland, o.a. bij MSK Zilina en in België voor KSC Grimbergen en Eendracht Aalst. Het laatste half jaar was Bokila actief in Portugal bij Covilhã.

Jesse Edge

Nieuw Zeeland, 21 jaar, centrale verdediger. Komt van FC Pisek (Tsjechië hoogste niveau) en speelde eerder o.a. voor Auckland City.

Vrijdagavond voetbalt Achilles’29 thuis tegen Fortuna Sittard de eerste wedstrijd na de winterpauze. Een belangrijk treffen voor beide clubs. De wedstrijd begint om 20.00 uur. Van harte welkom!