In het seizoen 2016-2017 wordt er volop gevoetbald op De Heikant. Onze eerste selectie komt voor het vierde jaar uit in de Jupiler League en Jong Achilles’29 gaat voor het eerst spelen in de Derde Divisie. Daarnaast hebben we met onze vrouwen een nieuwe loot aan de stam. Dit team komt uit op het hoogste niveau van het vrouwenvoetbal, de Eredivisie.

Via onderstaand formulier kun je een seizoenkaart bestellen in verschillende categorieën. Als je kiest voor een standaard-seizoenkaart geeft deze toegang tot alle wedstrijden van Achilles 1 in de Jupiler league, maar ook bij die van de vrouwen in de Eredivisie en Jong Achilles’29 in de Derde Divisie. Deze kaart kost € 100,-.

Wil je alleen een kaart voor de vrouwen of voor Jong Achilles’29 dan kan dat ook. Deze seizoenskaart kost € 50,-.

Ben je lid van een voetbalclub in de gemeente Berg en Dal, geef dit dan aan bij de aanvraag en je krijgt € 15,00 korting op de standaard-kaart of € 7,50 op de seizoenskaart Vrouwen/Jong Achilles’29.

Let op: Je moet jouw seizoenskaart persoonlijk afhalen en daarbij een geldig legitimatiebewijs overleggen. Je ontvangt bericht op welk moment dat mogelijk is.