Achilles'29 1 18-04-2017

Na een uitstekend Paasweekend is de spanning onderin weer helemaal terug. Achilles’29 pakte 6 hele belangrijke punten en FC Dordrecht verloor tweemaal.

Kom aanstaande vrijdag allemaal naar de clash van het jaar: Achilles’29 – FC Dordrecht. De aftrap is om 20.00 uur op Sportpark de Heikant.

Op Goede Vrijdag werd FC Den Bosch met 2-1 verslagen op Sportpark de Heikant. Ook het bezoek aan Volendam op Tweede Paasdag leverde drie punten op (1-2). In beide wedstrijden waren Boy van de Beek en Niek Versteegen de doelpuntenmakers. Waarbij Versteegen 2x de matchwinner was door het winnende doelpunt te scoren. FC Dordrecht verloor tweemaal in het Paasweekend, waardoor het verschil met de concurrent nu slechts 3 punten bedraagt. In het resterende seizoen zijn er nog 3 wedstrijden te spelen en dus nog 9 punten te verdienen. Aanstaande vrijdag komt de concurrent uit Dordrecht op bezoek en bij winst kan Achilles’29 in puntenaantal gelijk komen met FC Dordrecht.

Daarbij kunnen wij uw steun erg goed gebruiken. Koop dus snel je ticket en kom aanstaande vrijdag allemaal onze ploeg aanmoedigen in deze belangrijke wedstrijd!

Samen togen wij ten strijd!

Koop hier je ticket