Bestel nu je nieuwe seizoenkaart 2015 - 2016
Bestel nu je nieuwe seizoenkaart 2015 - 2016
Achilles'29
Jong Ajax
Jupiler Leaguevrijdag 7 augustus 2015 - 20.00 uur Tickets
Club tweets
Achilles'29 48 minuten

Voor de liefhebbers. Dadelijk om 17:00 uur speelt Jong Achilles een oefenwedstrijd tegen een streekelftal. Iedereen is van harte welkom.

Achilles'29 2 dagen

Eindstand @jvc_cuijk - Achilles'29 2-2. #jvcach

Achilles'29 2 dagen

87. Carmelia kopt de 2-2 binnen. #jvcach

Spelers & staf tweets
Eric Meijers 1 dag

Gisteren leuk om terug te zijn bij JVC Cuijk. Nuttige oefenwedstrijd gespeeld tegen gedreven tegenstander. Vrijdag laatste test.

Eric Meijers 4 dagen

Gisteren goede overwinning geboekt onder moeilijke omstandigheden tegen zware tegenstander. Goede mix van kwaliteit en karakter.

Thijs Hendriks 5 dagen

Finally Moved! #Lent

Facebook posts

Vandaag zetten ruim 40.000 wandelaars koers naar de Via Gladiola. Wist je dat Achilles tijdens de Tweede Wereldoorlog werd uitgebreid met een wandelclub?

De wandelclub bloeide een aantal jaren, mede omdat er niet gevoetbald kon worden. Onder leiding van Nellie van Bernebeek sluiten zich ook veel meisjes aan. Tweemaal wordt er een Puinhopenmars gelopen ten behoeve van de oorlogsslachtoffers. Toen er echter weer gevoetbald kon worden, concentreerden de jongens zich al gauw weer op de bal en als ook Nellie van Bernebeek er mee stopt, houdt de wandelafdeling op te bestaan.

1949 - 1969
Na de oorlog pakt Achilles de draad weer op. De club wil hogerop en er wordt veel gediscussieerd over de prestaties van het eerste elftal. Achilles grijpt begin jaren vijftig een paar keer net naast de titel, maar in 1954 lukt het wel en drie jaar later wordt Achilles wederom kampioen.

In de jaren daarna zijn de prestaties wisselvallig. In de derde klasse worden derby's gespeeld tegen dorpsgenoten Germania en de Treffers. In 1963 ontsnapt Achilles maar net aan degradatie. Een jaar later toont de club haar veerkracht en wordt na een spannend seizoen opnieuw kampioen.

Schoonschipdag
Schoonschipdag
Interviews Achilles’29 – Jong FC Twente
Line-up Achilles’29 – RKC Waalwijk
20150410-Line-up-Achilles29-RKC-Waalwijk
Trekvogels E-pupillen

Ook met jouw team in de line-up?

Meld je aan